by
on
under
Permalink

Ge dig ut i skog och mark

När sommaren nu går mot sitt slut är det lätt att vi kryper ihop i soffan framför tvn när kvällarna nu blir mörkare. Men det är inte bra att bli för stillasittande och du bör därför också utnyttja de möjligheter som hösten ger. Att ge sig ut i skog och mark är bra på många sätt och det ska vi prata vidare om idag.

Det finns flera anledningar att ge sig ut, beroende på hur länge du vill vara ute och vad dina intressen är. Har du mycket tid kan det vara härligt att fjällvandra och tälta. Du får då uppleva naturen på nära håll och får en oförglömlig upplevelse på köpet.

Om du vill ge dig ut på en helg eller liknande finns det säkert många vackra skogar i din närhet som du kan ge dig ut i. Ta med dig gott fika och kanske en kamera och ge dig ut. Rätt vad det är står du öga mot öga med en vacker älg eller liknande.

På tal om älgar. Om dina turer i skog och mark ger dig blodad tand kanske du ska börja jaga? Du får då en anledning att ge dig ut i skogen och kan njuta av de vackra omgivningarna. Om du har tur får du också med dig mat hem sedan. Win-win om man gillar natur och kött.

Hos Jakto hittar du ett brett utbud av friluftskläder med mera. Perfekt för fjällvandringen, jaktsäsongen eller skogspromenad. Vem vet, kanske blir det denna höst som du upptäcker allt det vackra som finns utanför den svenska betongdjungeln.