Ta hand om dig i Stockholm

Kropp och hälsa är ett hett ämne just nu. Fler och fler inser fördelarna i att ta hand om kropp och själ. Om du vårdar kroppen med rätt mat i form av näringsrik kost, rör på kroppen, och vårdar huden så kommer din kropp att tacka dig. Om du bor i Stockholm finns det många olika ställen där du kan göra just detta. Nämligen ta hand om din kropp. Här kan du läsa om de bästa hälsoställena i huvudstaden.

Ta hand om kroppen

Om du vill gå på gym i Stockholm finns det många att välja bland, men om du vill kunna träna var du vill och när du vill, finns bland annat Sats och Nordic Wellness, där du med ett och samma kort kan träna på flera olika gym runt om i stan. Yoga är en träningsform där du både bygger styrka och släpper på spänningar i kroppen. Yogayama på Östermalm erbjuder både ett brett utbud av olika yogaklasser samt ekologisk mat i deras restaurang. Om du behöver justera kroppen och jobba med rehabiliteringsträning så kan du vända dig till en av Stockholms många naprapater, som kan hjälpa dig att komma tillrätta med träningen.

Ta hand om sinnet

Mitt i City ligger Centralbadet där du kan unna dig själv en dag på spa. I denna magiska miljö kan du träna, ta en simtur i bassängen, sitta i bastun, samt ta del av en mängd olika behandlingar. Om du inte vill ta del av någon behandling, kan du bara njuta av stillheten.

Fyll din kropp med näring

Om du vill undvika socker, gluten och mjölk, kan du besöka Ecoist på Östermalm, där de erbjuder både frukost, lunch och fika. Även STHLM RAW på Söder erbjuder liknande alternativ mellan 11–14, och är öppet som café resterande tider.