by
on
under
Permalink

En skön avkopplande dusch efter din träning

Träning är viktigt för vår hälsa. Men glöm inte bort att även återhämtning efter träning är en viktig del. Återhämtning består av många olika saker och den börjar redan direkt efter träningpasset.

Ett bra sätt att komma ner i varv efter ett träningspass är att ta en skön dusch. En lagom varm dusch är skönt för musklerna, men kan också vara mentalt avkopplande.

Lyxa till duschen med härliga hudvårdsprodukter

Vill du njuta extra mycket av din dusch kan du lyxa till det med hudvårdsprodukter. Hos Sliqhaq hittar du hudvårdsprodukter för män som tar din dusch till nästa nivå.

Huden är kroppens största organ och det är viktigt att ta hand om den. Du som tränar mycket och svettas måste vårda din hud för att slippa exempelvis utslag eller torr hud.

Duscha inte för varmt

Det kan vara lockande att ta en riktigt varm dusch, eftersom det ofta känns skönt. Men det finns faktiskt anledningar till att inte duscha för varmt. Bland annat torkar varmt vatten ut huden lättare och det är större risk för att få utslag.

Varmt vatten höjer blodtrycket. Efter du har tränat är ditt blodtryck oftast tillfälligt förhöjt. Därför kan det vara bättre med svalare vatten som hjälper till att sänka blodtrycket.