by
on
under
Permalink

Hitta tillbaka till varandra

Att hitta tillbaka till varandra i en relation som svajar kan vissa gånger kännas omöjligt. Men det finns saker som kan hjälpa till och hitta en väg tillbaka till varandra. Det man även vara så att kärleken till varandra blir starkare om man mött motgångar. En relation där mycket hänger på en skör tråd behöver inte alls leda till en separation.

Livets upp- och nedgångar

Livet har sina upp- och nedgångar. Vi kan i mångt och mycket likna det med en berg- och dalbana där vi åker fram på livets spår. Vissa gånger så är det mycket uppför och andra gånger så gäller det att ta sig från den djupaste dal. Många gånger så är det vi själva som lyckas ta oss upp när vi känner oss nere och det knakar i fogarna. Det gäller att vi tar hjälp när vi behöver den. Det kan exempelvis vara parterapi i Stockholm med hjälp från Charles Sandström och NyInsikt som gör att man kan hitta tillbaka till varandra. Även fast man kanske har svårt att kommunicera med varandra så kan denna terapi vara en hjälp att öppna upp detta och hitta ett sätt för kommunikation.

Förbättra relationen

I början av en relation och innan förälskelsen är som störst så brukar man inte uppleva och kanske se problem hos varandra. De försvinner som ett töcken när man förälskar sig i någon. Allt eftersom tiden går så kan man upptäcka saker som man inte såg till en början. Det gäller att man tidigt tar upp saker som kan irritera eller saker som kan komma att bli en konflikt. Det kan vara vardagsrutiner eller andra saker som man inte är överens om. Det gäller att man tillsammans får en vardag att fungera. Detta kan bli ett stort problem om man inte tar tag i de sakerna och rätar till det som känns fel. Klarar man inte av detta själv så är parterapi en bra hjälp.