by
on
under ,
Permalink

När man inte orkar något?

I vissa fall så kanske man inte orkar göra något mer än att arbeta och se till att man får i sig något när man kommer hem. Man är helt enkelt nere och har inte den glädjen i att göra något alls utan helst vill vara för sig själv. Under kortare perioder så är inte detta några som helst problem. Alla har vi dagar som är sämre än andra. Det är när man under en längre period inte orkar med något och speciellt en förändring i livet.

Prata med någon

Har man under en längre period gått och grunnat på saker och ting utan att kommit till någon slutsats så kanske det är dags att man får prata med någon. NyInsikt är en samtalsterapeut i Stockholm som kan hjälpa dig att komma till insikt hur du skapar en förändring i ditt liv. Att samtala med någon som verkligen lyssnar och som kan hjälpa dig vidare i livet kan vara värt hur mycket som helst.

Parterapi

Om man i ett förhållande också upplever att livet går i stå och man kanske har utvecklats åt olika håll så kanske parterapi är något som ni skulle vara i behov av. Om båda har en önskan om förändring och att fortsätta förhållandet så är det viktigt att prata om saker och ting. Det gäller att vara ärliga mot varandra och ge varandra det utrymme som behövs. Samtal tillsammans eller var förs sig kan hjälpa er på vägen framåt i er relation.