Ta hand om dig

Vår egen hälsa är den enda vi har och vi bör vara rädd om den så gott vi kan. Genom bra kost och motion så kommer vi långt och det behöver inte alls vara något träningsfreak för att kunna må bättre. Inkomster och utgifter är det frågan om och ju mer man äter ju mer bör man röra på sig. Det är också av vikt vad man stoppar i sig.

Vad vi stoppar i oss

Att göra saker och ting till en vana är viktigt för att det ska vara långvarigt och att man regelbundet både tränar och äter rätt. Att ta hand om sig på bästa sätt innebär att vi äter rätt och att vi regelbundet rör på oss. Vår hälsa är det viktigaste vi har. Sätt upp mål hur du vill att ditt intag av mat ska vara och försök att nå dessa mål, du kan tänka dig att det är inget som ska fixas under en eller två veckor utan du kanske ska ett år med i planeringen.

Hur vi rör på oss

Många gånger så känner vi oss lata och tar bilen till jobbet istället för att cykla eller promenera. Ja, men det är så långt säger du! Det kan det vara men om du startar tidigare än du vanligtvis brukar åka till arbetet så kommer du att hinna. Du kan prova under helgen att cykla och promenera till arbetsplatsen för att se hur långt tid det tar så vet du, lägg på tio minuter så har du tillgodo att varva ner på jobbet innan du börjar att arbeta.